Luft-til-luft varmepumpe

Senk strømkostnadene dine med luft-til-luft varmepumpe. Du kan spare inntil 40 % av strømforbruket som går til oppvarming. 

Vi har et stort utvalg av varmepumper fra Toshiba og Panasonic. Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg med å finne riktig varmepumpe til ditt behov, og vi gir deg et uforpliktende tilbud. 

Panasonic varmepumpe på et moderne soverom

Lavere strømkostnader med luft-til-luft varmepumpe

Reduser strømkostnadene og spar opptil 40 % av strømforbruket til oppvarming. Vi har et stort utvalg av luft-til luft varmepumper fra Panasonic, i ulike modeller og farger. 


6 gode grunner til å investere i varmepumper

Oppvarming av boligen utgjør den største kostnaden på strømregningen - med varmepumpe får du ren, miljøvennlig og energieffektiv oppvarming av boligen. Her kan du lese 6 gode grunner til hvorfor det er smart å investere i en varmepumpe.


Dette sparer du med luft-til-luft varmepumpe

  • Strømforbruket til oppvarming av bolig eller hytte står for ca. 60-70 % av de totale strømkostnadene. 
  • Uavhengig av hvilken varmepumpe du kjøper, vil du kunne spare ca. 40 % energi. Dette varierer litt basert på hvor stor del av boligens totale energiforbruk som brukes til oppvarming.
  • Kostnadene for luft-til-luft varmepumpe er mellom 20 000-35 000 kroner, med montering. 
  • Varmepumpene har oftest en levetid på ca. 12–15 år. Nedbetalingstiden er vanligvis mellom 3–6 år, men dette varierer basert på strømkostnadene. 

Ønsker du priser på varmepumper og montasje?

Ta kontakt med oss i dag så gir vi deg et uforpliktende tilbud.